Over mij

Het meisje achter deze blog

Eefie's Beautiful Mess - over mij - het meisje achter deze blog

Met mijn bagage in de ene hand, de luierzak in de andere en mijn dochter in de draagzak, ben ik op 13 juli 2019 vertrokken vanuit Zaventem naar Malta om het verleden achter me te laten, opnieuw te beginnen en nog meer te genieten van wat het leven me allemaal te bieden heeft!

"Wat stoer dat je dat durfde!'', hoor ik mijn kennissen, familie en vrienden vaak zeggen. En toch moet ik toegeven dat ik me nog nooit zo nerveus heb gevoeld als de dag dat ik op het vliegtuig stapte (met een baby van 8 maanden oud) om een nieuw leven op te bouwen in een land waar ik nog nooit eerder was geweest!

Inmiddels woon ik samen met mijn lieve vriend en dochter in een mooi appartement met 3 slaapkamers en 2 balkons, en ben ik in de fleur van mijn leven! 

Overdag maak ik blote billetjes schoon, struikel ik voortdurend over blokken, zing ik mee met kinderliedjes, doe ik het huishouden, maak ik eten klaar voor mijn gezin en heb ik een baan in het freelance-wereldje.

In mijn vrije tijd werk ik aan een online magazine met een hele hoop andere bloggers, drink ik thee, kijk ik een serietje op Netflix of ben ik druk in de weer met het maken van content voor mijn eigen blog! Mijn vrienden noemen mij wel eens Duizendpoot. 

Over Eefie's Beautiful Mess

Eefie's Beautiful Mess - over mij - het meisje achter deze blog

Schrijven is altijd al één van mijn passies geweest. Toen ik jonger was, schreef ik vaak korte verhalen of gedichten die ik dan liet zien aan mijn ouders. Zij waren natuurlijk altijd apetrots op mijn werkjes.

Mijn passie voor schrijven heb ik toch echt wel van mijn moeder. Zij schrijft elke dag in haar dagboek en heeft er inmiddels al zo'n stuk of 16. Een dagboek bijhouden houd ik dan weer niet vol. Ik vergeet er gewoon in te schrijven of ik vind het op sommige dagen compleet nutteloos om te schrijven over mijn ervaringen in een boek dat uiteindelijk toch niemand leest.

Nee, ik had een plekje nodig waar ik terecht kon om even te ontspannen en mijn hersenspinsels, ideeën en gedachten van mij af te schrijven. En zo ben ik uiteindelijk het blog wereldje ingerold. Ik was toen 11 jaar oud. Jong en onervaren, als je het mij vraagt.

Ik heb geblogt in het Nederlands, ik heb geblogt in het Engels, ik heb geschreven over make-up, kleding en andere onderwerpen die niet voor mij zijn weggelegd, ik ben inmiddels al 20 keer van niche verandert en ik weet nog altijd niet goed waar ik over wil schrijven. 

Met de tips en geheimen rondom bloggen die ik onderweg heb opgepikt, zou ik een boek kunnen schrijven. En toch zijn er nog zoveel dingen die ik moet leren. Ik weet dat ik nog een lange weg te gaan heb en er nog veel dingen zijn die beter kunnen. Gelukkig zijn we nooit te oud om te leren!

Soms is mijn blog een chaos van 85 verschillende onderwerpen die allemaal wel iets te maken hebben met mijn persoonlijke ervaringen en vaardigheden. Dat is dan ook maar zo. Ik ben heel erg perfectionistisch en dat zorgt er dus voor dat ik twijfel over de kleinste details. Inmiddels heb ik het leren aanvaarden. Ik ben een moeder; mijn leven is nu eenmaal een georganiseerde chaos en aangezien mijn blog een weerspiegeling is van mezelf, is mijn blog ook een overzichtelijk zooitje. Ik vind bloggen leuk en ik doe het met heel veel liefde en plezier. Dat is voor mij het allerbelangrijkste.

Inmiddels gebruik ik mijn blog als toevluchtsoord waar ik kan schrijven over alledaagse en minder alledaagse onderwerpen om je een kijkje te geven in het leven van een moeder, partner, huisvrouw, freelancer en blogger, en deel ik onder andere tips, persoonlijke verhalen en recepten.

Een echte mama-blog waar je terecht kan als je op zoek bent naar herkenning, motivatie of ontspanning! Hier word je met open armen ontvangen!